Over het festival

Alle belangrijke informatie!

Inmiddels is de eerste editie van FORTE achter de rug. Het was een fantastische dag met muziek, interactieve kunst, locatietheater en heerlijke streekbiertjes. Voor iedereen die aanwezig was, BEDANKT! Jullie hebben het tot een geweldige dag gemaakt! Nog even nagenieten? Nog even nagenieten? Klik HIER voor de foto’s en zie hieronder de aftermovie!

Fort Honswijk
Lekdijk 58, 3998 NJ Tull en ’t Waal

12:00 tot 24:00 uur
Route via Google Maps

VERVOER

Fiets
Wist je dat Fort Honswijk op een geweldige locatie ligt aan de Lekdijk in Schalkwijk? De weg er naar toe is echt de moeite waard om te fietsen! Je komt onderweg heel veel moois tegen uit de Kromme Rijnstreek. Je krijgt het echte vakantie gevoel. Vanaf Houten en Nieuwegein is het nog geen half uur fietsen. Vanaf Utrecht Centraal is het een klein uurtje uitwaaien. Van verder weg? Huur een OV-fiets op Houten Castellum. Deze is tot 01:00 uur terug te brengen. Extra leuk: de gemeente Houten zorgt voor een leuke verrassing voor mensen die op de fiets komen! Kom dus op de fiets naar FORTE!

Openbaar vervoer
Is fietsen toch net te ingewikkeld? Geen zorgen. Vanaf Houten Castellum rijden pendelbussen naar Fort Honswijk en weer terug. Een retourtje kost € 5,-. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis mee. De pendelbussen gaan elk half uur. Bestel alvast je pendelticket van te